Acasă Social Femeia care a murit în incediul de la Brodina a fost surprinsă...

Femeia care a murit în incediul de la Brodina a fost surprinsă de suflul unei explozii și proiectată în afara locuinței


Intră acum și în grupul de

O femeie a murit, luni, într-un incendiu care a izbucnit într-o locuință din Brodina.

Potrivit anchetei polițiștilor, incendiul s-a produs în satul Paltin din comuna Brodina, în curtea locuinței aflându-se patru imobile dintr-o zonă greu accesibilă.



La fața locului au sosit mai autospeciale de stingere a incendilor cu apă și spumă din cadrul ISU Bucovina, care au procedat la localizarea și lichidarea incendiului. În momentul sosirii la fața locului ardea generalizat imobilul unde locuiau femeie de 66 de ani și soțul ei.

Locuința era confecționată din lemn și era prevăzută cu acoperiș din astereală din lemn și învelitoare din tablă.

Din discuțiile purtate cu soțul femeii a rezultat faptul că se afla la domiciliul împreună cu soția sa, iar la un moment dat, de la soba din imobil a izbucnit un incendiu, moment în care cei doi au intrat în imobil pentru a stinge focul.

La un moment dat a avut loc o mică explozie, moment în care bărbatul a reușit să iasă din imobil, iar soția sa a fost surprinsă de suflul acesteia și proiectată în afara imobilului, decedând.

Cu ocazia cercetării la fața locului, efectuată în prezența tehnicianului criminalist din cadrul Poliției municipiului Rădăuți și a șefului Departamentului de Pompieri Rădăuți, s-a stabilit faptul că incendiul ar fi izbucnit de la foc sau scânteie de la sobă căzută pe pardoseala din lemn la care a contribuit și cantitatea mare de materiale combustibile.

În urma incendiului a ars casa de locuit și anexa corp comun, confecționate din lemn, peo suprafață de 150 metri pătrați, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 30.000 lei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă” și „distrugere”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version