Acasă Social Un bărbat din Preutești, salvat de soție după ce a încercat să-și...

Un bărbat din Preutești, salvat de soție după ce a încercat să-și ia viața


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Preutești care s-a spânzurat într-o anexă a locuinței a fost salvat de soție care a tăiat frânghia cu care acesta s-a legat.

Poliția a fost sesizată duminică după amiaza prin 112 că de femeie din Preutești că soțul ei s-a spânzurat.



Potrivit datelor din anchetă, bărbatul a fost găsit de soția sa, în jurul orei 16:45, spânzurat într-o anexă a locuinței.

Femeia a tăiat cu un cuțit frânghia cu care era legat și l-a așezat pe pardoseală, după care a solicitat sprijin prin 112, bărbatul fiind inconștient.

Până la sosirea echipajelor de poliție și de ambulanță, bărbatul și-a revenit și i s-a acordat asistență medicală de urgență și transportat la spital.

Din verificările întreprinse s-a stabilit că bărbatul este cunoscut ca fiind suferind de afecțiuni psihice, dar nu urma tratament medicamentos întrucât este frecvent consumator de băuturi alcoolice.

În momentul intervenției, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și fiind întrebat cu privire la motivul acțiunii sale nu a vrut să-și justifice gestul, iar soția a afirmat că soțul era sub influența băuturilor alcoolice însă nu au avut niciun conflict în familie.

Totodată, s-a mai stabilit că anterior, bărbatul a mai avut tentative de suicid prin aceeași modalitate, de fiecare dată fiind salvat de soție sau localnici.

În acest caz bărbatul urmează a fi internat la un centru de specialitate neuro-psihiatrică din cadrul Spitalului Județean „ Sfântul Ioan cel Nou ” Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version