Femeie din Chilișeni, proiectată pe asfalt după ce a fost lovită de un cablu care atârna și a fost agățat de un tractor


Intră acum și în grupul de

O femeie din Chilișeni a ajuns, joi după amiaza, la UPU Suceava după ce a fost lovită de un cablu ce atârna perpendicular cu drumul și a fost trântită la pământ.

Potrivit datelor din anchetă, joi după amiaza în jurul orelor 16:20 un bărbat de 49 de ani din comuna Fântanele, în timp ce conducea un tractorul agricol, ce tracta un atelaj hipo neînregistrat pe D.J.208A din Chilişeni, a pătruns pe drumul comunal neclasificat din proximitatea Căminului Cultural Chilişeni, unde a agăţat cu partea superioară a cabinei tractorului un cablu care atârna perpendicular cu drumul comunal, cablu ce fusese anterior agăţat şi rupt de către un autovehicul de mare tonaj care efectua lucrări de consolidare la partea carosabilă.

Cablul a ricoşat din tractor şi a lovit o localnică de 60 de ani care se se deplasa pe partea carosabilă și care a fost proiectată pe partea carosabilă. Ulterior, aceasta s-a ridicat şi s-a deplasat la domiciliu.

Pentru că avea dureri la nivelul capului, femeia a solicitat intervenţia unui echipaj medical, care a transportat-o la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticată „ TCC ușor, plagă occipitală, “.

În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat conducătorul tractorului agricol care a fost găsit la domiciliul său, iar în curtea din spate a fost identificat tractorul agricol, în spatele acestuia fiind ataşat un atelaj hipo neînregistrat.

Conducătorul tractorului agricol a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei  Române, s-a stabilit faptul că tractoristul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de