Doi bicicliști au ajuns la spital cu răni la cap după ce, din cauza consumului de alcool, au căzut în șanțurile betonate de pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Două accidente de bicicletă s-au produs, luni sera, în județul Suceava, ambele implicând persoane care au consumat băuturi alcoolice.

Primul incident a avut loc în jurul orei 22:30 în localitatea Dumbrăveni unde un bărbat de 47 de ani, după ce a părăsit un bar s-a îndreptat spre domiciliu. La aproximativ 50 de metri de bar, din cauza consumului excesiv de alcool, s-a dezechilibrat încercând să se urce pe bicicletă și a căzut într-un șanț betonat adiacent DN29.

A suferit leziuni la nivelul capului și feței, rămânând inconștient. Fratele său, prezent la fața locului,  apelat o rudă care a solicitat intervenția medicală prin 112. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului i-a acordat primele îngrijiri medicale, diagnosticându-l preliminar cu „TCC prin accident cu bicicleta” și l-a transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

La momentul sosirii echipajului medical, biciclistul ra conștient și cooperant, confirmând că nu au fost implicate alte vehicule sau persoane în incident. Poliția a deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Al doilea incident s-a petrecut în jurul orei 23:37 în localitatea Straja în care a fost implicat un bărbat de 53 de ani care se deplasa cu bicicleta spre domiciliu pe drumul comunal neclasificat „La Ghidale”.

Acesta s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț betonat de pe marginea drumului.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți de către membrii familiei. În discuțiile purtate cu polițiștii și personalul medical, biciclistul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice înainte de a porni spre casă și că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Soția sa a confirmat că nu are suspiciuni cu privire la cele întâmplate. La spital, bărbatul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial”. Și în acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de