438 de posturi vacante la Suceava, dupa examenul pentru ocuparea posturilor didactice de suplinitor. Afla aici cate si cate posturi sunt rezervate


Intră acum și în grupul de

În urma concursului pentru ocuparea posturilor didactice de suplinitor care a avut loc în urmă cu o săptămână, la Suceava, după reactualizarea posturilor netitularizabile, la acest moment situaţia arată că există 438 de posturi vacante şi 168 de posturi rezervate, dintr-un total de 606.

„Dintre acestea, 523 figurează cu peste 9 ore, iar 83 sub 9 ore. În urma concursului pentru ocuparea posturilor didactice de suplinitor s-au înregistrat 101 note mai mari decât 5, respectiv 112 note mai mici decât 5, cele mai multe fiind la limba engleză (22 note), respectiv la educaţie fizică şi sport (20 note)”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Laura Hacman, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Potrivit sursei citate, la examen nu au existat tentative de fraudă, asta în condiţiile în care testarea a fost monitorizată de camere video.

Potrivit site-ului Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, contestaţiile se înregistrează în perioada 8-9 august 2011. În data de 9 august contestaţiile se preiau până la ora 17.00. După ora 17.00, contestaţiile înregistrate se transmit la centrele de evaluare.

Contestaţiile se rezolvă în data de 10 august 2011, iar rezultatele finale la concursul de suplinire se afişează în data de 11 august 2011.


Intră acum și în grupul de