BAC-ul de toamna continua cu probele scrise. Elevii suceveni sunt supravegheati video


Intră acum și în grupul de

După ce săptămâna trecută elevii suceveni au susţinut probele orale din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat, astăzi aceştia încep testările scrise sub ochiul celor peste o sută de camere video, care au fost montate în centrele de examen din municipiul reşedinţă de judeţ.

BAC-ul de toamnă continuă luni, 29 august, cu proba scrisă la limba şi literatură română, la care sunt aşteptaţi să participe aproape 2.500 de elevi suceveni.

Amintim că în judeţul Suceava nu au fost instalate camere de luat vederi în săli la sesiunea din vară a examenului de bacalaureat.

Un număr de 2.444 de candidaţi s-au înscris la sesiunea din toamnă a bacalaureatului în judeţul Suceava, dintre care 2.412 au fost respinşi la sesiunea din vară, restul fiind dintre cei care nu au avut situaţia de studii definitivată şi nu au putut susţine examenul în sesiunea din vară.

La Suceava, sesiunea de toamnă a bacalaureatului se organizează în opt centre de testare: Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Tehnic “Petru Muşat”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” din Suceava, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni, Colegiul Tehnic Rădăuţi, Grupul Şcolar “Ion Nistor” Vicovu de Sus şi Colegiul Tehnic Alexandru cel Bun”, din Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de