Atletism: Interes maxim pentru editia a IV-a a Campionatului National de Alergare Montana


Intră acum și în grupul de

Municipiul Vatra Dornei a găzduit la finele săptămânii trecute cea de-a IV-a ediţie a Campionatului Naţional de Alergare Montană şi a III-a ediţie organizată în oraşul staţiune.

La competiţia organizată de Federaţia Română de Atletism, Primăria Municipiului Vatra Dornei şi Clubul Sportiv Municipal “Dorna” Vatra Dornei au participat 130 de atleţi de la 37 cluburi din România.

La feminin juniori în proba de 4 kilometri pe prima poziţie s-a situat Denisa Ionela Dragomir de la CSM Muscelul Câmpulung Muscel, ea fiind urmată în clasamentul final de Laura Diana Popescu de la CSŞ Pandurii Târgu Jiu şi Ioana Alina Dan de la CSŞ Zalău. În proba pe echipe s-a impus CSŞ Pandurii Tg.Jiu. Dintre atleţii suceveni cele mai bune clasări le-au avut Ancuţa Ivorciuc de la CSM Suceava, locul XV şi Ramona Caziuc de la LPS Suceava, locul XX.

La masculin, în proba juniorilor pe distanţa de 8 kilometri, primul a trecut linia de sosire Istvan Gyorgy de la CSM Cluj, el fiind secondat de Alexandru Bogdan Staicu de la CSŞ Pandurii Tg.Jiu şi colegul său de club Alexandru Dobritescu. Pe echipe titlul a revenit grupării Pandurii Tg.Jiu. Cel mai bine clasat sucevean a fost Iustin Mandiuc de la LPS Suceava, locul X şi Claudiu Negură de la CSM Suceava locul XIX.
În proba senioarelor pe distanţa de 8 kilometri cea mai rapidă s-a dovedit a fi Simona Maxim de la CSM Oneşti, pe locurile doi şi trei clasându-se în final Cristina Negru de la CSM Oneşti şi Georgiana Dragotoiu de la CSŞ Pandurii Tg.Jiu. Pe echipe s-a impus CSM Oneşti. De ramarcat că multipla campioană naţională Ancuţa Bobocel a abandonat în această cursă.

La masculin în proba seniorilor pe distanţa de 12 kilometri, cel care a trecut primul linia de sosire a fost Ionuţ Zincă de la CSU Craiova, el fiind urmat de Constantin Ifrim de la CSM Oneşti şi Eugen Sorop de la CSŞ Pandurii Tg.Jiu. Pe echipe a câştigat la seniori, Pandurii Tg.Jiu.


Intră acum și în grupul de