Fotbal – Liga a III-a: Rapid Suceava se impune la limita in fata echipei FCM Dorohoi


Intră acum și în grupul de

Într-un meci contând pentru etapa a III-a a seriei I, Rapid Suceava – FCM Dorohoi 1-0 (0-0)

În etapa a II-a a seriei I a Ligii a III-a, Rapid Suceava a primit pe stadionul “Areni” vizita echipei FCM Dorohoi. Sucevenii au atacat încă din start dorind să demonstreze şi în faţa propriilor suporteri că alcătuiesc o formaţie echilibrată şi valoroasă care s-a impus pe merit şi în prima rundă pe terenul celor de la ABC Stoicescu.

În prima repriză a plouat cu centrări în careul botoşănenilor, dar niciuna dintre ele nu a fost transormată în gol. Gazdele şi-au creat destule situaţii de a marca însă ele nu au fost întotdeauna consecinţa unor faze elaborate. La pauză a fost doar 0-0, la capătul a 45 de minute dominate clar, dar destul de haotic de suceveni.

La reluare, elevii antrenorilor Bogdan Tudoreanu şi Jean Buzoianu au continuat asaltul la poarta celor de la FCM Dorohoi fără niciun rezultat. Sarcina gazdelor a fost uşurată de faptul că în minutul 55 Profireanu a fost eliminate de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene. Deşi au avut superioritate şi din punct de vedere numeric, fotbaliştii suceveni nu au izbutit să găsească drumul spre plasa porţii celor de la FCM Dorohoi decât abia în minutul 77 când Florin Plămadă a înscris cu capul după o nouă centrare în careul oaspeţilor.

Deşi atât rapidiştii, cât şi botoşănenii au mai avut ocazii de a marca, scorul final a fost însă 1-0 pentru gazde care acumulează maximum de puncte după două etape. Început în forţă pentru Rapid Suceava în actualul sezon competiţional şi semn bun dat de cei câteva sute de suporteri care au fost prezenţi la meci pentru revenirea publicului iubitor de fotbal pe stadionul “Areni:

Rapid Suceava: Pascal – Bosancu, Plămadă Fl., Ailenei, Oniu, Stănescu, Ghiviziu, Semeghin, Sumănariu, Şuleru şi Ionesi. Au mai jucat: Romaniuc, Golofca şi Spătar.


Intră acum și în grupul de