Acasă Social De ziua lor, pompierii suceveni au donat sange pentru locuitorii judetului (VIDEO)

De ziua lor, pompierii suceveni au donat sange pentru locuitorii judetului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cunoscută drept Ziua Pompierilor din România, data de 13 septembrie a reprezentat pentru angajaţii din structurile ISU Suceava nu doar un prilej de sărbătoare, ci şi unul în care să vină din nou în ajutorul locuitorilor din judeţ.

Astfel, chiar de ziua lor, pompierii militari s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Suceava unde au oferit “un strop de viaţă” pentru persoanele aflate în suferinţă pe paturile de spital.



Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Florin Monoranu, “actiunea umanitarã se înscrie în programul manifestãrilor dedicate Zilei de 13 septembrie, şi şi-a propus sã contribuie la acoperirea stocului de sânge necesar. Campania, intitulată << Din inimă pentru inimi >>, este şi un semnal de alarmă adresat societăţii civile cu privire la rezervele insuficiente de sânge, fenomen cu care Centrele de Transfuzii din România s-au confruntat în repetate rânduri”.

De altfel, doar pe parcursul acestui an, este a doua acţiune similară de amploare pe care angajaţii ISU Suceava o derulează, şi în cadrul căreia peste 100 de persoane din toate unităţile militare din judeţ au răspuns în mod voluntar.

„Cadrele Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţã << Bucovina >> al judeţului Suceava au răspuns fãrã rezerve acestui apel, aşa cum rãspund fãrã sã ezite la orice chemare a cetãţenilor, ori de câte ori este nevoie de sprijinul şi ajutorul lor”, a mai adăugat slt. Florin Monoranu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version