Elevii Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni depun, sambata, Juramantul Militar


Intră acum și în grupul de

După două săptămâni de pregătire, elevii jandarmi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni depun sâmbătă, 1 octombrie 2011, Jurământul Militar, informează purtătorul de cuvânt al instituţiei fălticenene, cpt. Irina Airinei.

Potrivit acesteia, sâmbătă, începând cu ora 09.00, părinţi, prieteni, precum şi alte cunoştinţe ale elevilor din anul I, seria 2011-2013 vor fi prezenţi la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, acolo unde va avea loc ceremonia depunerii Jurământului Militar.

În document se arată că festivitatea va debuta cu prezentarea onorului reprezentantului eşalonului superior şi va continua cu trecerea în revistă a formaţiei şi alocuţiunea comandantului şcolii, colonel Hopu Costel Laurenţiu. În continuare, elevii anului I vor rosti legământul de credinţă faţă de patrie în prezenţa oficialităţilor şi reprezentanţilor comunităţii locale.

„De la începerea anului şcolar, din data de 19 septembrie 2011, elevii au avut o perioadă de două săptămâni de cursuri şi pregătire pentru ceremonia depunerii jurământului. Din data de 16 decembrie 2011, vor avea o perioadă de două săptămâni de vacanţă, iar din data de 3 ianuarie 2012 vor reîncepe cursurile la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni”, mai precizează în comunicatul de presă, Irina Airinei.


Intră acum și în grupul de