Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava lanseaza „Radio USV”. Afla aici cine este implicat in acest proiect


Intră acum și în grupul de

„Radio USV” este postul de radio online al Universității ”Ștefan cel Mare” și o platformă de comunicare online dedicată atât studenților, cât și profesorilor, care se va lansa oficial în data de 3 octombrie 2011, odată cu deschiderea noului an universitar, informează într-un comunicat de presă, Alina Mihăescu, redactor-şef în cadrul „Radio USV”.

În comunicat se arată că echipa redacțională de bază a „Radio USV” este formată din opt studenţi, care provin de la diverse specializări din cadrul Universității. Lista colaboratorilor rămâne deschisă tuturor studenților, deși oferta se adresează cu precădere celor de la Comunicare și Relații Publice.

„Radio USV are o grilă de programe completă care conține producţii proprii, dar și retransmisii preluate de la Radio France Internationale (RFI), un post de radio de notorietate, care, în urma emisiei experimentale a Radio USV, a fost de acord să-şi asocieze numele cu postul nostru de radio. Pe plan local, colaborăm cu Radio Top, primul post de radio din Suceava. De asemenea, ne bucurăm de experiența unor vechi oameni de radio care realizează emisiuni muzicale de nișă (jazz, blues, muzică electronică)”, precizează în comunicatul de presă, Alina Mihăescu.

Potrivit acesteia, programele proprii ale „Radio USV” dezvoltă știri din educaţie și în mod special subiecte din interiorul Universității ”Ștefan cel Mare”.

„Transmitem în direct, sau înregistrat, cele mai importante evenimente marca USV. Grila de programe completă o puteți găsi pe site-ul www.radio.usv.ro. Schimbă-ți stilul, păstrează frecvența! Ascultă Radio USV!”, transmit reprezentanţii radioului ce va funcţiona în instituţia de învăţământ superior de la Suceava.

Precizăm că „Radio USV” este o organizație non-profit.


Intră acum și în grupul de