Elevii Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni vor disputa un meci amical de fotbal cu carabinierii moldoveni


Intră acum și în grupul de

Sala de sport „Gabriel Udişteanu” Fălticeni va fi vineri, 7 octombrie 2011, gazda unui meci amical de fotbal ce se va desfăşura între echipaje ale jandarmilor de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni şi carabinieri din Bălţi, de la Departamentul Trupelor de Carabienieri al Republicii Moldova, informează într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al instituţiei fălticenene, cpt. Irina Airinei.

Potrivit acesteia, în perioada 6-9 octombrie 2011, o delegaţie de unsprezece cadre ale unităţii militare 1003 Bălţi, din Departamentul Trupelor de Carabienieri al Republicii Moldova, va efectua o vizită de documentare la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

În document se arată că vineri, programul va cuprinde vizionarea filmului de prezentare a şcolii, prezentarea sistemului de formare iniţială a subofiţerilor în Jandarmeria Română, precum şi vizionarea unui exerciţiu demonstrativ prezentat de către elevii şcolii. De asemenea, începând cu ora 12.00, în sala de sport „Gabriel Udişteanu” Fălticeni va avea loc un meci amical de fotbal între echipa unităţii militare 1003 Bălţi şi cea a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

Precizăm că sâmbătă, delegaţia oaspete va vizita Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava şi Complexul Muzeal Bucovina Suceava.

„Vizita delegaţiei de carabinieri urmează celei efectuate de o echipă a şcolii noastre, în data de 16 iulie 2011, la unitatea de carabinieri din Bălţi, precum şi a participării unui reprezentant al Departamentului de Carabinieri din Republica Moldova la Simpozionul Internaţional cu tema << Rolul proiectelor educative extracurriculare în formarea personalităţii viitorului absolvent >> desfăşurat în perioada 30 martie – 1 aprilie 2011, la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni”, explică în comunicat, cpt. Irina Airinei.


Intră acum și în grupul de