In Ajun de Mos Nicolae, E.ON si Teatrul „Ariel” au adus bucurie copiilor din Sadau si Brodina, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 200 de elevi de la şcolile primare din localităţile sucevene Sadău şi Brodina au primit luni, în Ajun de Moş Nicolae, vizita voluntarilor E.ON şi actorilor de la Teatrul “Ariel” din Tîrgu Mureş, se arată într-un comunicat E.ON. Potrivit documentului citat, actorii i-au încântat pe cei mici cu “Ghicitorile Dragonului Oscar“, copiii fiind stimulaţi pe tot parcursul piesei de teatru să găsească răspunsuri la ghicitori.

După acest joc interactiv, voluntarii E.ON au împărţit cadouri pentru cei mici : un CD cu poveşti avându-i în distribuţie pe actorii teatrului Ariel, broşuri privind regulile pe care trebuie să le respectăm atunci când utilizăm gaze naturale şi energie electrică şi, nu în ultimul rând, dulciuri.

“Evenimentul de astăzi este primul dintr-o campanie derulată de Grupul E.ON în România şi Teatrul Ariel, în încercarea de a aduce bucurie în su-fletele copiilor, în această perioadă de sărbătoare. În următoarele două săp-tămâni voluntarii E.ON şi actorii Teatrului Ariel se vor întâlni cu copii din Bârlad, Turda, Mediaş, Deva şi Târgu Mureş.

În cadrul acestei campanii, peste 1.600 de copii vor primi cadouri şi vor asista la o piesă de teatru de păpuşi pusă în operă de actori profesionişti.

Grupul E.ON continuă în felul acesta să se implice activ în comunităţile locale, iar această campanie reprezintă o dovadă în plus a faptului că suntem un grup de companii responsabile faţă de comunităţile în care activăm şi din care facem parte”, se precizează în comunicatul E.ON.


Intră acum și în grupul de