Sase elevi de la Colegiul National „Petru Rares” au organizat un mini-targ de obiecte confectionate manual pentru a ajuta o fetita bolnava de leucemie


Intră acum și în grupul de

În prag de sărbători, şase elevi de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava s-au mobilizat şi au organizat un mini-târg handmade în incinta Iulius Mall Suceava, banii obţinuţi din vânzarea obiectelor urmând a fi donaţi în contul unei fetiţe în vârstă de 6 ani din Dorohoi, diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică.

„Am venit astăzi aici pentru a susţine cazul Alexandrei Groza, o fetiţă în vârstă de 6 ani, din Dorohoi, bolnavă de leucemie acută mieloblastică. Pe lângă faptul că promovăm acest caz dorim să tragem un semnal de alarmă şi să facem din acest fel de acţiuni o normalitate. Ne-am mobilizat atât de tare încât în câteva zile am reuşit să facem felicitări, ornamente, brăţări handmade, globuri ş.a. pentru a le vinde şi pentru a strânge bani pentru acest copil care merită să trăiască. Dorim ca oamenii să se susţină unii pe alţii, deoarece în asta constă noţiunea de comunitate”, a declarat Daniela Bejinariu, una dintre elevii implicaţi în acţiunea umanitară.

Iniţiativa organizării unei astfel de acţiuni a fost susţinută şi de elevii: Ştefan Hunceac, Ştefana Petre, Robert Zaharia, Pardan Simina şi Aisha Daniliuc.

Precizăm că suma necesară pentru operaţia care i-ar putea schimba viaţa Alexandrei Groza este de 50.000 de euro, până în prezent strângându-se în jur de 25.000 de euro. Detalii suplimentare despre acest caz puteţi afla accesând www.alexandragroza.com.

Pentru donaţii în bani, indiferent de sumă, tatăl Alexandrei a deschis un cont pe numele:

GROZA DUMITRU – cont umanitar
CNP 1690913073541
Cont Lei – RO49RNCB0044023859590001
Cont Euro – RO22RNCB0044023859590002
Cod SWIFTRNCB ROBU
BCR Agenția Dorohoi

Precizăm că Dumitru Groza este tatăl Alexandrei şi poate fi contactat la numărul de telefon: 0745/802761.


Intră acum și în grupul de