Oferta modesta de munca pentru somerii suceveni, la inceputul anului 2012


Intră acum și în grupul de

La nivelul judeţului Suceava, la începutul anului 2012, figurează vacante doar 32 de locuri de muncă, dintre care doar 15 destinate locuitorilor din municipiu.

Potrivit site-ului Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, posturile vacante la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, vizează câte un post liber pentru următoarele calificări: agent curier, agent pază, agent vânzări, consilier asistent, croitor, lucrător bucătărie, lucrător comercial, ospătar, tinichigiu carosier, vopsitor auto şi muncitor necalificat la ambalat. Totodată, sunt disponibile două job-uri pentru calificarea mecanic auto.

Potrivit aceleiaşi surse, în oraşul Gura Humorului sunt disponibile opt locuri de muncă pentru ocupaţii precum brutar (7), respectiv coafor (1), iar în municipiul Rădăuţi sunt vacante cinci posturi pentru agent vânzări, două pentru barman şi unul pentru electrician auto.

Cea mai modestă ofertă de job-uri disponibilă în intervalul 5-12 ianuarie 2012 se înregistrează la nivelul municipiului Fălticeni, acolo unde bătaia se dă pe un singur loc de muncă pentru calificarea confecţioner-asamblor articole din textile.

Cei interesaţi de ocuparea unui loc de muncă pot obţine relaţii suplimentare de la sediul AJOFM Suceava, sau telefonic, la numărul: 0230/523.279, int.104.


Intră acum și în grupul de