Acasă Social Se cauta instructori de scufundari si promotori pentru centru de scufundari, in...

Se cauta instructori de scufundari si promotori pentru centru de scufundari, in Italia. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava semnalează pe site-ul instituţiei, patru job-uri în străinătate, pentru regiunea Sicilia, în Italia, două pentru postul de promotor centru de scufundări şi două pentru calificarea instructor de scufundări.

Potrivit datelor furnizate de AJOFM Suceava, ocupaţia de promotor centru scufundări presupune organizarea excursiilor pe mare şi activităţi de scufundare, vârsta optimă pentru potenţialul angajat situându-se între 18 şi 30 de ani. Este necesară cunoaşterea limbii engleze şi italiene la un nivel mediu, salariul fiind de 800 euro net/lună.



În ceea ce priveşte cele două locuri de muncă vacante pentru calificarea – instructor de scufundări, viitorul angajat trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, experienţă în domeniu şi permis de conducere a ambarcaţiunilor. De asemenea, este necesară cunoaşterea limbii italiene şi engleze la un nivel mediu, salariul fiind de 600 euro net/lună plus comisioane.

Termenul limită pentru aplicarea cv-ului pentru cei interesaţi este 30 aprilie 2012 pentru ambele tipuri de job-uri.

Detalii suplimentare se pot obţine pe site-ul instituţiei sucevene, sau direct de la sediul AJOFM Suceava. Telefon: 0230/523.279, Int. 104.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version