Acasă Social Etapa Nationala a Olimpiadei de „Tehnologii – Fabricarea produselor din lemn” va...

Etapa Nationala a Olimpiadei de „Tehnologii – Fabricarea produselor din lemn” va fi gazduita de Colegiul Tehnic „Petru Musat” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava va fi, în perioada 1-5 aprilie 2012, gazda etapei naţionale a Olimpiadei pentru domeniul „Tehnologii – Fabricarea produselor din lemn”, a informat adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, Vasile Monacu, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi.

Potrivit acestuia, cazarea elevilor participanţi şi a profesorilor însoţitori se va face la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” din Suceava.



“Duminică, 1 aprilie 2012 va avea loc sosirea și cazarea elevilor, profesorilor însoțitori şi a mebrilor Comisiei Centrale. Începând cu ora 13.00 va avea loc şedința tehnică a Comisiei Centrale de organizare și evaluare, la Colegiul Tehnic << Petru Mușat >> din Suceava, urmând ca la ora 16.00, să se desfăşoare festivitatea de deschidere a olimpiadei. Luni, 2 aprilie, de la ora 09.00 va avea loc desfășurarea probei scrise, iar marți, 3 aprilie va fi iniţiată o excursie ce propune vizitarea unor obiective turistice din județul Suceava. Miercuri, 4 aprilie 2012, de la ora 09.00 se va desfășura proba practică, la acelaşi colegiu sucevean, iar joi, 5 aprilie 2012, de la ora 10.00 va avea loc festivitatea de premiere, urmată de plecarea participanţilor”, a arătat Monacu.

Echipajele participante, care reunesc 38 de elevi, 21 de profesori însoţitori şi 15 membri ai Comisiei Centrale, provin din 21 de judeţe ale României.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version