Incep „Serile studentesti”, la USV


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează în perioada 8 mai – 7 iunie 2012, o serie de manifestări studențești în aer liber sub egida „Serile Studențeşti USV”, se arată pe site-ul instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit acestuia, activitățile vor avea loc între orele 19:30 și 21:30 în Grădina Englezească (Corpul D) al Universității, în fiecare seară, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică. „Vor avea loc concerte și spectacole susținute de studenți, profesori și invitați, prezentări și proiecții de filme, prelegeri și dezbateri publice. Toți studenții pasionați de muzică, dans, artă dramatică sau alte activități artistice sunt invitați să se înscrie la preselecții în perioada 23 aprilie – 4 mai.

Ei pot trimite numele, facultatea, numărul de telefon și o scurtă descriere a momentului pe care ar dori sa îl prezinte prin e-mail, la adresa [email protected]. Obiectivele acestor manifestări sunt îmbunătățirea calității vieții studențești în campusul USV, intensificarea dialogului informal dintre profesori și studenți precum și dezvoltarea unui cadru de cunoaștere și colaborare între studenți de la facultăți diferite”, se arată pe site.

„Evenimentul va fi coordonat de prof. univ. dr. Mihai Dimian si prof. univ. dr. Adrian Graur, în colaborare cu studenții reprezentanți din USV, Departamentul de Comunicații și Tehnologii Informaționale și Radio USV”, precizează organizatorii manifestărilor.


Intră acum și în grupul de