Etapa judeteana a Concursului „Cupa DHS” 2012 se va desfasura in fata Palatului Administrativ din Suceava. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Etapa judeţeană a celei de-a III-a ediţii a Concursului „Cupa DHS” 2012 care se desfăşoară cu scopul de a promova un mod de viaţă sănătos prin mişcare, va avea loc vineri, 11 mai, în zona pietonală din faţa Palatului Administrativ din Suceava.

„Concursul este structurat pe secţiuni: gimnaziu – participă un echipaj format din elevi din clasele V-VIII, unde fiecare echipă va fi alcătuită din patru membri (doi băieţi şi două fete), după cum urmează: un băiat şi o fată din clasele V-VI, un băiat şi o fată din clasele VIIVIII. La secţiunea liceu vor participa elevi din clasele IX-XII. Fiecare echipă va fi alcătuită din doi membri (un băiat şi o fată), indiferent de clasă”, se arată pe site-ul Palatului Copiilor din Suceava (www.paco.sv.ro).

Potrivit organizatorilor, competiţia este alcătuită din trei probe de concurs: cunoaşterea regulilor de circulaţie, istoria bicicletei, modele de biciclete DHS – probă teoretică (chestionar tip grilă), parcurgerea unui traseu cu bicicleta în poligon şi proba de îndemânare pe bicicletă, la alegere, într-un timp stabilit.

Conform paco.sv.ro, participarea la primele două probe ale concursului este obligatorie pentru toţi membrii echipei. Premiile oferite de organizatori constă în biciclete şi articole sportive pentru elevii clasaţi pe primele trei locuri la cele două categorii. Câştigătorii locului I vor participa la etapa naţională care se va desfăşura la Deva, judeţul Hunedoara.


Intră acum și în grupul de