Cei mai talentati dansatori ai judetului Suceava au fost premiati sambata, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a găzduit sâmbătă, 20 mai 2012, „Concursul Judeţean de Dans Modern”, organizat de Palatul Copiilor din Suceava, la care au concurat 21 de formaţii provenite de la cluburile şi şcolile din judeţ, informează într-un comunicat de presă, Iulia Baldazar, purtător de cuvânt în cadrul instituţiei sucevene.

“Urmărind structura repertoriului şi gradul de dificultate, calitatea execuţiei sub aspect tehnic şi artistic, ţinuta scenică (costumaţia, disciplina artistică, originalitatea şi creativitatea), alături de alte calităţi artistice (capacitatea de concentrare şi identificare cu personajul interpretat), juriul a avut o sarcină destul de grea pentru a desemna cei mai buni dansatori”, precizează Iulia Baldazar.

Potrivit acesteia, la categoria I (clasele I-IV) s-au obţinut: două premii I – trupa “Mini-Dans”, de la Palatul Copiilor Suceava – prof. îndrumător Mihaela Schiotis şi Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 4 “Regina Elisabeta” din Rădăuţi, două premii II – Clubul Copiilor Rădăuţi şi trupa “New friends”, de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 6 “Ion Ciurea” din Fălticeni, trei premii III – trupa “Dancers Forever”, de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 6 “Ion Ciurea” din Fălticeni, Clubul Copiilor Siret şi formaţia de la Paltul Copiilor Suceava – prof. îndrumător Mirela Duminică, două menţiuni – Clubul Copiilor Fălticeni – trupa “Step by step” şi formaţia “Happy Dance”, de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 6 “Ion Ciurea” din Fălticeni.

“La categoria a II-a (clasele V-VIII) au fost acordate: două premii I obţinute de formaţiile Palatului Copiilor Suceava – prof. îndrumător Mihaela Schiotis şi de la Şcoala cu cl. I-VIII Nr. 9 << Ion Creangă >> din Suceava, două premii II – formaţia de la Şcoala cu Clasele I-VIII << Ion Lovinescu >> din Rădăşeni, << Energy Junior >> , de la CCE Fălticeni, patru premii III – formaţia de la Paltul Copiilor Suceava – prof. îndrumător Mirela Duminică, CCE Rădăuţi, Şcoala Nr. 4 << Regina Elisabeta >> din Rădăuţi şi << New Style >>, de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 6 << Ion Ciurea >> din Fălticeni, două menţiuniCCE Rădăuţi şi Şcoala cu Clasele I-VIII << Drăguşeni >> .

La a III-a categorie dedicată claselor IX-XII, Palatul Copiilor Suceava a obţinut primele două locuri pe podium, prin trupele << Dinamic >> şi << Piruet >> , îndrumate de prof. Mihaela Schiotis.

Dansatorii de pe locurile I s-au calificat la Concursul Naţional de Dans Modern care va avea loc în luna iunie. Juriul a fost format din patru specialişti în dans modern: prof. Viorica Murăraşu – Şcoala << Ion Creangă >> din Suceava, Elena Enuca, de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 10 din Suceava, prof. Mihaela Pantea, de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 6 din Suceava şi prof. Loredana Coca, de la Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 3 din Suceava. Competiţia face parte din Calendarul Anual al Activităţilor Extracurriculare 2012” , se arată în document.


Intră acum și în grupul de