Drumurile care fac legatura dintre Suceava – Siret si Suceava-Gura Humorului au fost redeschise.


Intră acum și în grupul de

Circulaţia pe drumurile europene E 85 (DN2) şi E 576 (DN 17) închisă de vineri seara din cauza viscolului şi zăpezii a fost redeschisă sâmbătă după amiaza, utilajele de deszăpezire acţionând pe celelalte trasee, rămase incă nedisponibile.

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, a declarat sambtătă dupa amiază că circulaţia pe DN 2 ( E 85) între Suceava şi Siret şi pe DN 17 (E 576) între Suceava şi Păltinoasa, a fost redeschisă, inclusiv pentru traficul greu.

El a precizat că circulaţia TIR-urilor care au fost blocate pe perioada cât drumurile au fost închise pleacă în cursă pe rând pentru a nu se forma o coloană de camioane pe cele două drumuri.

El a mai spus că drumul naţional DN 2 K Milişăuţi-Arbore-Solca mai este blocat într-un singur punct unde intervine un utilaj pentru deszpăzire, iar pe DN 17 A, Rădăuţi-Dorneşti-Ratoş se intervine cu mai multe utilaje pentru a fi redeschis cât mai repede.

Prefectul a precizat că mai sunt blocate încă cinci drumuri judeţene, două dintre acestea urmând să fie deszăpezite în câteva ore.

„Nu sunt localităţi izolate ca urmare a blocării acestor drumuri judeţene”, a mai spus prefectul.

El a mai declarat că s-au remediat mai multe avarii la liniile electrice şi că mai sunt nealimentate, parţial, cinci localităţi, dar că se lucrează pentru remedierea defecţiunilor.


Intră acum și în grupul de