Elevii care sunt integrati in programul afterschool vor putea primi un tichet lunar de 100 de lei


Intră acum și în grupul de

eleviDemocrat-liberala Raluca Turcan vrea ca elevii care sunt integraţi în programul de afterschool să primească un tichet lunar de 100 de lei.

Potrivit libertatea.ro, Raluca Turcan doreşte să vină în ajutorul celor care au copii în programul de afterschool şi să extindă acest tip de servicii de supraveghere şi educare a copiilor după orele de şcoală la nivel naţional. Tocmai de aceea, pedelista propune introducerea tichetului lunar de 100 de lei pentru programul „Şcoală după Şcoală”.

„Vom avea o iniţiativă legislativă în acest sens şi vom supraveghea întreg procesul legislativ. PDL propune, de asemenea, introducerea tichetului lunar de 100 de lei pentru programul << Şcoală după Şcoală >> . Acest program înseamnă servicii de supraveghere şi educare a copiilor după orele de şcoală. Dorim generalizarea acestui program la nivel naţional”, a spus deputata democrat-liberală. De asemenea, Turcan a precizat că „PDL încurajează parteneriatul public – privat pentru construcţia de grădiniţe şi creşe, unde statul participă cu minimum 30% din investiţie şi acordă unele facilităţi fiscale pentru investitori”.


Intră acum și în grupul de