Acasă Social Irlandezii cauta 40 de transatori de carne

Irlandezii cauta 40 de transatori de carne


Intră acum și în grupul de

macelarAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava semnalează existenţa a 40 de locuri de muncă vacante, pentru calificarea ciontolitor tranşator carne, în patru locaţii diferite din Irlanda.

„Se lucrează ca parte a echipei de dezosare în fabrică, realizând  tranşarea şi felierea  cărnii la viteză de linie. Acest post va implica o muncă cu obiective de producţie provocatoare. Postul va implica, de asemenea, solicitare fizică pentru perioade lungi de timp într-un mediu rece. Responsabilitățile cheie ale postului includ: dezosare supraveghetată de supervisor, după specificaţia clientului, ridicarea, transportarea și împingerea cărnii etc”, se arată pe site-ul instituţiei sucevene.



Potrivit sursei citate, experiență anterioară în dezosarea cărnii de vită este esențială, iar  experiența anterioară de lucru într-un volum mare de procesare a cărnii ar fi extrem de benefică.

Potenţialul angajat trebuie să deţină, neaparat, cunoştinţe de limba engleză. Salariul este de 8,65 euro/oră, iar durata contractului este nedeterminată.

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare direct de la sediul AJOFM Suceava, la numărul de telefon: 0230/523.279, int.104.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version