„Banca de Alimente”: Voluntarii Crucii Rosii au colectat peste 200 de kilograme de alimente pentru nevoiasii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Crucea Roşie Suceava a derulat, sâmbătă, în hipermarketul Carrefour din municipiu, o acţiune de colectare de alimente pentru persoanele nevoiaşe din Suceava.  Potrivit directorului Crucea Roşie Suceava, Corneliu Dediu, în urma acestei acţiuni, care a avut loc în cadrul proiectului “Banca de Alimente”, au fost colectate 207 kg de produse alimentare constând în ulei, conserve, zahăr, făină, paste, orez.

„Proiectul „Banca de Alimente” îşi propune să aducă o bucurie copiilor nevoiaşi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le cadourile de care aceştia au mare nevoie: alimente de bază greu perisabile din care vor putea fi preparate mai multe mese”, a declarat Dediu.

Campania de strângere de alimente a fost semnalizată la intrarea în  hipermarketul Carrefour Suceava, la rafturile de alimente, iar voluntarii Crucii Roşii, în calitate de ajutoare ale lui Moş Crăciun, au îndemnat clienţii magazinului să doneze alimente greu perisabile în containerele de alimente special amenajate după casele de marcat.

Un numar de 70 de voluntari au participat la acţiunea de colectare de alimente pentru persoanele nevoiaşe din Suceava.

 În cadrul aceleiaşi acţiuni, voluntari ai  Crucii Roşii Suceava au luat tensiunea celor care au dorit acest lucru, a mai precizat Corneliu Dediu.


Intră acum și în grupul de