Senatorul Dontu despre Spitalul de la Fălticeni: ”este o prioritate pentru Guvernul USL”


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Dontu a salutat decizia Guvernului României de a aloca suma de 10 milioane de lei (100 de miliarde de lei veci) pentru continuarea lucrărilor la Spitalul din Fălticeni.

Dontu spune că decizia are la bază ”un efort de echipă care a conștientizat importanța acestui obiectiv de investiții” și este o dovadă a faptului că premierul Victor Ponta și respectă cuvântul dat pe 15 august când a anunțat că Spitalul ”este o prioritate pentru Guvern”.

spital falticeni

Din punctul de vedere al senatorului sucevean bani acestia pot face în așa fel încât procentul de realizare al obiectivului să fie de aproximativ 80 % ceea ce va duce ca în 2014 Spitalul din Fălticeni să intre la un alt grad de prioritizare al investițiilor la nivel național.

”Sunt bineveniti acesti bani si sunt consvins că încă se mai pot face multe lucruri cu ei și se poate achizitiona ce e necesar pentru continuarea lucrarilor la anul. Cred că în 2014 ne vom apropia de finalizare însă sut convins că partea de construcții-montaj va fi încheiată”, a declarat parlamentarul sucevean care a adăugat că eforturile pentru atragerea de fonduri trebuie să continue.

”Fac si un apel la factorii de decizie la nivel national si judetean pentru organizarea activității acestui obiectiv, care, din punctul de vedere al celor de la Ministerul Sănătății trebuie fie în directă coordonare cu Spitalul județean Suceava”, a mai spus senatorul Ovidiu Donțu


Intră acum și în grupul de