Acasă Social Zeci de copii de la asezământul „Sfantul Ierarh Leontie” au primit cadouri...

Zeci de copii de la asezământul „Sfantul Ierarh Leontie” au primit cadouri din partea hypermarket-ului Carrefour Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, hypermarketul Carrefour a făcut fericiţi 125 de copii orfani aflaţi sub protecţia Fundaţiei Umanitare ,,Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie” din Rădăuţi. Micuţii din Aşezământul „Sfantul Ierarh Leontie” au primit din partea hipermarketului Carrefour Suceava cadouri constând în fructe şi dulciuri, menite să le aducă o clipă de bucurie înainte de Crăciun.



Sărbătorile sunt mai frumoase atunci când putem aduce putină bucurie copiilor atât de încercati de viată! Important este să nu uităm însă că îi putem sustine pe acesti micuti si multi altii pe tot parcursul anului, iar la Carrefour asta încercăm să facem prin toate proiectele pe care le întreprindem, fie că vorbim despre Crăciun, Paste, ziua copilului sau începerea scolii”, a declarat George Zar, director de hipermarket Carrefour Suceava.

Hypermarketul Carrefour este cunoscut pentru acţiunile umanitare în care s-a implicat de-a lungul timpului, cu scopul de a oferi un sprijin celor nevoiaşi. Carrefour România rămâne în continuare alături de cei care se află în dificultate şi îi îndeamnă pe toţi românii să fie solidari cu cei care au nevoie de ajutor în aceste momente.

cadouri asezamant radauti


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version