FOTO Rezultate notabile pentru sucevenii de la Vee Tire Team


Intră acum și în grupul de

Sucevenii de la Vee Tire Team au obţinut rezultate notabile la prima etapă a triadei MTV 2016 Avrig Mountain Bike Race care s-a desfăşurat în week-end-ul 09 – 10 aprilie, la Avrig, în judetul Sibiu.

vii tired team mountain bike (1)

Potrivit unui comunicat de presă, concursul, desfăşurat în data de 10 aprilie a propus un traseu de 45 de kilometri cu o diferenţă pozitivă de nivel de 1000 de metri.

Sursa citată precizează că multe dintre potecile şi zonele tehnice din concurs sunt chiar în locurile de antrenament ale multiplului campion naţional de cross country, Tudor Oprea, actualul campion naţional la cross country olimpic (XCO) şi, de altfel, singurul român ce a participat la Jocurile Olimpice la disciplina MTB.

A fost un concurs dificil, care la start a adus cei mai buni mountain bike-ri din România, se mai arată în comunicat.

Totodată, se subliniază că echipa sucevenilor de la Vee Tire Team a reuşit să îşi treacă în palmares careva rezultate notabile.

Astfel, Gheorghe Brumă a câştigat locul 2 la categoria 14-18 ani, Andrei Ciprian Calancea a ocupat locul 3 la categoria 19-29 ani, Sebastian Cîrdeiu ,  locul 4 categoria 19-29 ani, Mihai David – locul 9 la categoria 30-39 ani, Adrian Gălăţanu, locul 14 la categoria +40 ani, iar Ştefan Onica a reuşit să termine cursa în pofida problemelor de sănătate datorate virozelor din aceasta perioadă.

„Ne bucurăm că ne-am putut testa pregătirea fizică şi tehnică după antrenamentele din iarnă şi aşteptăm cu nerăbdare următoarele competiţii la care componenţii Vee Tire Team vor lua parte: NapoCup XCO şi BT Maraton Faget ce vor avea loc în week-endul 23-24 aprilie la Cluj şi apoi Prima evadare ce va avea loc pe data de 8 mai la Bucureşti”, se mai arată în comunicat.

Echipa suceveană este sponsorizată de Dimsim Anvelop SRL din Suceava şi sprijinită de  producătorul internaţional de anvelope Vee Tire Co. (N.B.)


Intră acum și în grupul de