Medalii obținute de sportivi ai CSM Dorna la zonala Campionatului Național de Copii: Două medalii de aur cucerite de Claudia Ionela Coștiuc, dar și una de argint și una de bronz câștigate de Denisa Kore


Intră acum și în grupul de

Eleva Caludia Ionela Coștiuc legitimată la CSM Dorna a obținut, la Campionatul Național de Copii 1,2 și 3  Indoor  etapa de zonă desfășurat sâmbătă și duminică la Bacău, două medalii de aur la probele de 800 și 1.500 de metri.

Antrenorul Cristian Prâsneac a spus că la această competiție, Claudia Ionela Coștiuc a cucerit două medalii de aur în probele de 800 și 1.500 de metri la Categoria Copii 1.

„Sunt foarte bucuros de victoriile sportivei mele care obține personal best de la cursă la cursă. Claudia Ionela Coștiuc a început atletismul în luna noiembrie și aș vrea să mulțumesc părinților pentru încredere. Cred că Claudia Ionela Coștiuc va ajunge o mare atletă. Sportiva face în fiecare zi naveta Mestecăniș -Iacobeni-Mestecăniș pentru a merge la școală și Mestecăniș-Vatra-Dornei-Mestecăniș pentru a veni zilnic la antrenament”, a declarat Prâsneac.

El a mai spus că o altă sportivă de la același club, Denisa Kore, a cucerit medalia de argint în proba de 200 metri și medalia de bronz în proba de 600 metri la categoria copii 2.

Potrivit acestuia, foarte aproape de medalie, pe locul 4 în proba de 800 metri, s-a clasat și sportivul Alexandru Prâsneac.

„Vreau să mulțumesc și celor care sunt în spatele muncii noastre, celor care ne finanțează,  Primăria Municipiului Vatra- Dornei și Consiliul Local”, a spus antrenorul.

El a menționat că finala va avea loc la București în 30 Martie unde speră la o medalie cât mai strălucitoare pentru sportivii dorneni.(N.B.)


Intră acum și în grupul de