Sportiva Ionela Claudia Coștiuc din Mestecăniș, legitimată la CSM Dorna, a câștigat proba de 800 de metri la ultima finală indoor desfășurată la București


Intră acum și în grupul de

Sportiva Ionela Claudia Coștiuc din Mestecăniș, legitimată la CSM Dorna Vatra Dornei, a câștigat, vineri, proba de 800 de metri în cadrul ultimei finale Indoor la Atletism Copii 1,2 și 3.

Antrenorul sportivei, Cristian Prâsneac, și-a exprimat satisfacția pentru această victorie a tinerei sportive, elevă a Licelui Tehnologic „Liviu Suhar” din Iacobeni.

Prâsneac a subliniat că sportiva pe care o antrenează a fost foarte aproape de o medalie și în proba de 200 metri.

„Cred că dacă sportiva mea era pusă în prima serie se putea întorcea acasă cu încă o medalie, dar a fost pusă în seria slabă și a fost greu de una singură. A scos un timp foarte bun care ne dă speranțe  pe viitor”, a spus Prâsneac.

Antrenorul dornean a subliniat că sportiva Claudia Ionela Coștiuc are o evoluție foarte bună și că după ce a început antrenamentele în luna noiembrie a anului trecut, iar la finala de vineri s-a bătut de la egal la egal cu campioana națională și vicecampioana națională de anul trecut.

„Am studiat foarte mult cursele lor de anul trecut și am știut unde au slabiciuni, și am luat cu sportiva mea tactica de victorie care ne-a reușit”, a spus Prâsneac.

El și-a exprimat convingerea că Ionela va ajunge o mare atletă, în condiţiile în care face în fiecare zi naveta Mestecăniş – Iacobeni – Mestecăniş pentru a merge la şcoală şi Mestecăniş – Vatra Dornei – Mestecăniş pentru a veni zilnic la antrenament.

„Aş vrea să le mulţumesc şi celor care sunt în spatele muncii noastre, celor care ne finanţează, Primăria municipiului Vatra Dornei şi Consiliul Local și Hotel Silva Vatra-Dornei care ne sprijină cu masa caldă”, a mai  declarat profesorul antrenor Cristian Prâsneac.

El a anunțat că în data de 14 aprilie, atleţii de la CSM Dorna Vatra Dornei vor lua startul la Botoșani, la finalele pe ţară ale Campionatului Naţional pentru Juniori 2 ,3 și copii 1, 2 şi 3, la cros unde speră la cel puţin două-trei medalii, cât mai strălucitoare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de