Jucătorii de la CSM Suceava au trecut la un nivel superior de pregătire


Intră acum și în grupul de

Rugbiştii de la CSM Suceava au trecut la un nou nivel de pregătire după obişnuita perioadă de reacomodare la efort. Începând cu zilele următoare sportivii suceveni vor „beneficia” de antrenamente integrale care presupun eforturi deosebite, eforturi indispensabile pentru noul cea mai dificilă parte a sezonului competiţional 2008 – 2009.

„Am finalizat prima parte a pregătirii specifice de iarnă şi ne pregătim pentru o perioadă de antrenamente complexe. În pofida faptului că sezonul oficial al Diviziei Naţionale de rugby debutează destul de târziu, noi încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru jocurile esenţiale pe care le vom juca. Nu a plecat în această perioadă niciun jucător din lot, ba chiar am încercat prin cooptarea tânărului Palamariu să rezolvăm problema dificilă a prinzătorului în margine.

Pentru noi, în acest moment cel mai important lucru îl constituie tranşa de echipament sportiv pe care l-am primit din partea FRRugby. Jucătorii echipei noastre vor beneficia de echipament Irish Green, la fel ca naţionala României, pentru copii această şansă fiind una de excepţie.

Sunt absolut convins că CSM Suceava se va menţine în primul eşalon valoric al rugbiului românesc şi de această dată, dovedind faptul că are forţă şi resurse. Sper să merităm încrederea oferită de Primărie şi Consiliul Local şi să ne păstrăm continuitatea la cel mai înalt nivel” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de