Echipa de juniori I a LPS Suceava îşi păstrează şansele de calificare la turneul semifinal


Intră acum și în grupul de

Turneul doi al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori I care a avut loc la Suceava a fost unul extrem de dificil pentru echipa gazdă, LPS Suceava, care face eforturi pentru calificarea la turneul semifinal. Nu reprezintă niciun secret faptul că elevii profesorului Petru Brânduşe nu au niciun aliat în lupta directă pentru accesul în faza următoare a competiţiei juniorilor şi poate că aşa este bine deoarece tinerii suceveni învaţă să se „bată” împotriva tuturor.

LPS Suceava a învins cu 27 – 24 pe LPS Roman şi cu 33 – 27 pe LPS Vaslui, dar a cedat cu 25 – 28 în faţa celor de la LPS Iaşi. Acest ultim rezultat a fost unul neaşteptat oarecum, sucevenii având nevoie de un succes în disputa directă pentru locul trei al clasamentului cu Şcoala Generală Nr.3 Adjud.

În clasament diferenţa dintre cele două echipe este de doar două puncte în favoarea sucevenilor, care vor trebui să-şi „rezolve” singuri „problemele”. Prima lor şansă este meciul direct de duminică 8 februarie de la Adjud. Oricum, echipa de handbal masculin juniori I a LPS Suceava păstrează şanse de calificare la turneul semifinal şi merită acest lucru, în primul rând pentru că şi-a apărat şansa de fiecare dată până la capăt.


Intră acum și în grupul de