Gigi Becali vrea să dea DNA în judecată pentru că a făcut publice stenogramele


Intră acum și în grupul de

Finanţatorul Stelei Gigi Becali a catalogat stenogramele făcute publice de procurorii DNA în cazul “Valiza” ca fiind “nişte tâmpenii” şi a declarat că intenţionează să îi dea în judecată pe procurori, pe motiv că aceştia nu aveau dreptul să facă publice convorbirile sale telefonice.

“Sunt nişte idioţi pentru că nici nu înţelegi nimic. Eu am murit de râs când le-am văzut. Dacă ştiam că am vorbit ceva la telefon să mă incrimineze, mă uitam pe rechizitoriu, dar când mi l-au dat la semnat nici nu m-am uitat peste el. Oricum, stenogramele astea sunt ilegale pentru că nu aveau voie să le facă publice şi o să dau procurorii în judecată. Ce treabă aveau ei să arate discuţiile mele cu Lăcătuş? O să mă adresez celor de la drepturile omului”, a declarat Gigi Becali.

Patronul Stelei a precizat apoi că regretă discuţia pe care a avut-o la telefon cu Gigi Neţoiu: “Îmi pare rău de ce am zis, mai ales de Vasile Turcu, pentru că el e băiat bun. Am vorbit cu el şi nu prea a înţeles, dar o să îi treacă, e băiat sufletist. Mai zic ăştia şi de Porumboiu, şi poate am zis ceva de el, l-oi fi înjurat, dar nu cred că l-am făcut eu dobitoc, pentru că nu este”.


Intră acum și în grupul de