Marian Cozma, regretat de un junior al LPS Suceava (Handbal)


Intră acum și în grupul de

Moartea prematură a internaţionalului Marian Cozma continuă să aibă ecouri şi la Suceava. Unul dintre juniorii II ai LPS Suceava a avut plăcerea să-l cunoască pe fostul handbalist al formaţiei MKB Veszprem.

„S-a întâmplat vara trecută când am participat la o competiţie de handbal pe plajă. Într-una din zile am mers împreună cu colegii mei la Aqua Magic în Mamaia şi acolo l-am întâlnit pe Marian Cozma. Era un uriaş pe lângă noi. Nu-mi vine să cred că a fost ucis. L-am apreciat foarte mult mai ales că era dinamovist ca şi mine. Sunt convins că ar mai fi avut multe de spus în handbalul românesc şi cel internaţional. Păcat că s-a dus aşa repede!”, spune Mihai Gavrilovici (15 ani), campion naţional în 2008, cu echipa de juniori III a LPS Suceava.

Mihai Gavrilovici a fructificat la maxim întâlnirea cu Marian Cozma. „A vorbit puţin cu noi dar fost suficient să ne dăm seama că este de treabă. Ne-a întrebat la ce competiţie participăm şi dacă ne place mult handbalul” îşi aminteşte juniorul sucevean care s-a şi fotografit cu Cozma.


Intră acum și în grupul de