Rezultate remarcabile ale atleţilor suceveni la campionatele naţionale de sală


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, Bucureştiul a găzduit campionatele naţionale de atletism în sală pentru seniori şi tineret. Sportivii suceveni s-au numărat şi la această competiţie printre protagonişti, reuşind câteva performanţe de excepţie.
Deşi încă juniori I, atleţii Gheorghe Vasile şi Andrei Trofin de la LPS Suceava au concurat la categoria de vârstă superioară şi au reuşit să urce pe podiumul de premiere. În prima zi de întreceri, Gheorghe Vasile nu a reuşit să se „desfăşoare” în cursa de 1.500 de metri la categoria tineret, dar şi-a luat revanşa în cursa de 800 de metri, în care s-a clasat pe locul III, după ce a condus în majoritatea timpului.
O altă performanţă deosebită a realizat-o Andrei Trofin, sportiv care a cucerit medalia de bronz la categoria tineret în proba de 400 de metri, cu timpul de 50 de secunde şi 50 de sutimi.
„Mă bucură rezultatele realizate de sportivii noştri, mai cu seamă că şi timpii realizaţi în curse au fost foarte promiţători. Sper ca eforturile lor să fie răsplătite cum se cuvine pentru că merită. La finele acestei săptămâni vor avea loc campionatele naţionale de sală pentru juniori I, unde sper ca elevii mei să urce din nou pe podiumul de premiere” a declarat antrenorul emerit Toader Flămând.
Zestrea de medalii ale atleţilor suceveni a fost completată de sportiva Anca Bălănucă de la CS Universitatea Suceava, pregătită de profesoara Elena Raţă, care s-a clasat pe locul secund în proba de 800 de metri la categoria tineret şi pe locul III la categoria seniori cu un timp foarte bun: 2’08”79.


Intră acum și în grupul de