Pronosticurile pentru meciurile de sâmbătă şi duminică


Intră acum și în grupul de

Augustino Miranda: vicepreşedinte Sao Bernardo
„Am venit aici să ne jucăm şansa. Ne bazăm pe un nucleu de jucători care evoluează de mult timp împreună şi sunt convins că experienţele anterioare ne vor fi de folos. Sper ca jucătorii noştri să facă o figură frumoasă şi să mergem mai departe.”

Petru Ghervan: antrenor CS Universitatea
“Suntem pregătiţi pentru aceste jocuri. Şansele de calificare sunt egale dar cred că dacă publicul va fi alături de noi vom avea un atu în plus. Vom compensa lipsa de experienţă la acest nivel prin dăruirea în teren. Ne dorim să ne calificăm şi sper că acest lucru se va întâmpla.”

Lucian Harşovschi: viceprimar al Sucevei
„Batem sigur în ambele meciuri. În primul joc va fi 30-28, iar în al doilea 26-25. În prima partidă vom trage tare, iar în al doilea ne vom apăra pentru că asta ştim noi să facem cel mai bine.”

Sorin Toacsen: antrenor secund al echipei naţionale
„Îi urez mult succes dlui Ghervan şi cred că echipa suceveană va merge mai departe. Handbalul din România este peste cel din Portugalia, chiar dacă adversarii lor au o oarecare experienţă internaţională. Am jucat de multe ori împotriva echipei din Suceava şi am rămas impresionat. Nu au cum să rateze calificarea.”


Intră acum și în grupul de