Remiză albă în cel mai aşteptat meci al serii (Fotbal, Liga Campionilor)

Inter Milano – Manchester United 0 – 0

Liderii din Serie A şi Premier League promiteau o seară de excepţie pe San Siro, însă ne-au rămas doar promo-urile publicitare de dinaintea partidei, mare parte din vină având-o însă Julio Cesar şi paradele sale excepţionale. Inter Milano şi Manchester United vor aborda meciul retur al optimilor de finală, de pe Old Trafford, din 11 martie, de la scorul de 0-0.

Oaspeţii au dominat întâlnirea de pe San Siro şi doar imprecizia lui Cristiano Ronaldo a făcut ca Manchester să nu înscrie un gol important în deplasare. Egalul, totuşi, a fost suficient pentru ca formaţia britanică să stabilească un nou record de 20 de meciuri succesive fără înfrângere în competiţie. Fanii lui Inter au afişat un banner cu un şarpe, simbolul clubului, când jucătorii intrau pe teren, dar United, prin Ronaldo în special, a fost cea care a muşcat în prima parte a meciului, când portughezul a avut nu mai puţin de şapte ocazii de gol. Ronaldo a obţinut un fault în duelul cu Chivu încă din primul minut şi a şutat din lovitură liberă fix în braţele lui Cesar. Patru minute mai târziu şi Cesar a fost din nou încercat de o lovitură de cap a portughezului.

Ronaldo l-a învins pe portarul brazilian la puţin timp după, însă şutul său a trecut pe lângă poartă, ca apoi să întâlnească bara porţii lui Inter. Ryan Giggs l-a pus şi el la încercare pe Cesar, în timp ce la poarta cealaltă Dejan Stankovic şi Zlatan Ibrahimovici abia dacă şi-au creat câte o jumătate de ocazie. Cum a reuşit Inter să supravieţuiască până la pauză, doar jucătorii ştiu, dar la reluare elevii lui Mourinho au arătat o altă faţă şi au preluat iniţiativa. În ciuda câtorva ocazii mari, scorul a rămas însă neschimbat şi duelul dintre Mourinho şi Sir Alex Ferguson se va relua pe tărâm britanic peste 2 săptămâni.

loading...