Ovidiu Murariu: „Avem nevoie de rezultate pozitive” (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Optimismul este cuvântul de ordine în tabăra echipei Cetatea înaintea meciului cu Progresul Bucureşti, programat sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul „Areni”. Antrenorul Ovidiu Murariu a vorbit ieri despre şansele jucătorilor săi în disputa cu gruparea „bancară” şi a concluzionat că echipa locală de fotbal are nevoie de rezultate pozitive. Nu ne îndoim nici noi de asta, mai ales în postura în care se află Cetatea, aceaa de purtătoare a „lanternei roşii”. „În situaţia în care ne aflăm toate meciurile pe care le disputăm sunt foarte importante. Avem nevoie de rezultate pozitive pentru a putea spera să ne îndeplinim obiectivul propus. Nu va fi un meci uşor cu Progresul, care va veni la Suceava să recupereze punctele pierdute pe teren propriu în runda precedentă. Am văzut că bucureştenii au anunţat mai mulţi jucători indisponibili pentru partida de pe Areni, însă aceasta poate fi o încercare a lor de a ne deruta”, a declarat tehnicianul Cetăţii.

Tehnicianul Cetăţii a anunţat că are tot lotul valid în perspectiva partidei cu Progresul. „Pentru prima dată de la reluarea returului nu avem nici un fel de probleme de lot. Din acest motiv, nu îmi va fi tocmai uşor să-i aleg pe cei 18 jucători care vor intra în cantonament pentru meciul cu Progresul. Este îmbucurător că Dumitru şi Colban au revenit după etapele de suspendare, pentru că aveam nevoie de mai multe variante pentru faza ofensivă”, a precizat Ovidiu Murariu.
Principalul echipei din Areni s-a declarat întru totul de acord cu preşedintele Dumitru Moldovan, care a spus că îşi doreşte maximum de puncte din cele 9 partide pe care gruparea suceveană le va susţine pe Areni în retur. “Atât eu cât şi suporterii noştri îşi doresc acest lucru. Ideal ar fi să mai puteam aduna ceva puncte şi din deplasare. Nu va fi însă uşor, pentru că avem de jucat cu echipe foarte bune. Noi însă suntem pregătiţi din toate punctele de vedere şi sperăm să facem faţă”, a mărturisit Ovidiu Murariu.

Partida de sâmbătă dintre Cetatea Suceava şi Progresul Bucureşti, contând pentru etapa a XXI-a a Seriei I din Liga a II-a, va fi arbitrată de ieşeanul Ciprian Amarandei, ajutat la cele două tuşe de asistenţii Cătălin Guloiu (Tisău) şi Joszef Fodor (Odorheiu Secuiesc). Arbitrul de rezervă al întâlnirii de pe Areni a fost desemnat tot un ieşean, Valentin Hanceariuc iar observatorul delegat din partea FRF, Dan Jiga din Bistriţa.


Intră acum și în grupul de