Locul III pentru echipa LPS Suceava, în prima etapă a Campionatului Naţional pe echipe la cadeţi (Lupte greco – romane)

La finele săptămânii trecute la bucureşti a avut loc prima etapă a Campionatului Naţional de lupte greco – romane pe echipe pentru cadeţi. Formaţia LPS Suceava a reuşit să se claseze pe locul III la final, loc care după cele patru etape care vor avea loc i-ar permite să se califice la turneul final.

Sportivii suceveni pregătiţi de antrenorii Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan au obţinut următoarele rezultate:

categoria 42 kg Ionuţ Acostăchioaie locul III
categoria 46 kg Vasile Dudău locul I
Iulian Şopârlă locul III
categoria 50 kg Daniel Crîşmariu locul I
categoria 54 kg Andrei Apetre locul III
categoria 58 kg Ştefan Mihuţ locul II
categoria 63 kg Cornel Mechetei locul X
categoria 69 kg Costel ieremie locul V
categoria 76 kg Ioan Geană locul VI
categoria 85 kg Ştefan Babei locul II
categoria 100 kg Lorin Gavrilovici locul V
Sorin Ifrim locul IX

„Sportivii noştri au avut o comportare foarte bună la această competiţie, dorinţa lor de a progresa fiind reflectată de rezultatele finale, echipa LPS Suceava clasându-se pe locul III. Seria din care şi echipa noastră face parte este cea mai puternică din ţară şi sunt convins că odată cu calificarea noastră la turneul final putem să cucerim şi o medalie. Trebuie să mulţumim conducerii LPS – CSŞ Palatul Copiilor Suceava care ne-au ajutat pentru a face deplasarea la competiţia găzduită de Bucureşti şi vrem să le răsplătim încrederea acordată prin performanţe”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

Următoarea etapă a Campionatului Naţional de lupte greco – romane pe echipe pentru cadeţi va avea loc în perioada 5 – 6 iunie la Botoşani.