Antonio Conceicao câştigă disputa cu Cristiano Bergodi (Fotbal, Liga I)


Intră acum și în grupul de

Într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, Poli Iaşi – CFR Cluj 0 – 1

Noul antrenor al campioanei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a debutat cu dreptul în Liga I, echipa sa câştigând cu 1-0 meciul disputat în deplasare, la Politehnica Iaşi. Prima repriză a consemnat doar două ocazii importante. Prima a aparţinut gazdelor, în minutul 20 Andrei Cristea şutând în braţele lui Stăncioiu după o cursă pe partea stângă. La faza următoare, Pleşca a scos cu greu de sub transversală o minge expediată cu capul de Kone.

Golul victoriei pentru clujeni a venit însă abia în repriza a doua. În minutul 79, Yssouf Kone a fost găsit de Culio cu o pasă în centrul careului şi a şutat cu dreptul pe lângă Pleşca. În urma acestui rezultat, CFR a acumulat 42 de puncte şi a urcat, provizoriu, pe locul 3 în clasament, în timp ce Poli Iaşi a căzut pe poziţia a 13-a, cu 25 de puncte.

Au evoluat echipele:

Poli Iaşi: Pleşca – Buta, Onuţ, Straton, Todescato – Viveiros, Milea, Montiel (Ignatov 80), Miclea – A. Cristea, Bâlbă (C. Bratu 67). Antrenor: Cristiano Bergodi.

CFR Cluj: Stăncioiu – Toni, Galiassi, Alcantara, Panin – Mureşan (Flores 66), Dani – Dubarbier, Culio (Viera 87), Pereira (Mara 72) – Y. Kone. Antrenor: Antonio Conceicao.


Intră acum și în grupul de