Cetatea Suceava – FC Buftea 1 – 1 (fotbal Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava a ratat şansa de a se distanţa la patru puncte de singurul loc retrogradabil din Seria I a eşalonului secund, ocupat de Ştiinţa, care a pierdut meciul cu FCM Bacău, scor 1-2.
Echipa antrenată de Ovidiu Murariu a reuşit doar o remiză cu FC Buftea, scor 1-1, la capătul unui joc anost în care oaspeţii s-au mulţumit să se apere şi să lovească pe contra-atac.

În faţa unei defensive bine organizate, acţiunile firave de atac ale sucevenilor nu au avut sorţi de izbândă. În schimb tactica lui Cristian Ţermure a funcţioat perfect şi FC Buftea a reuşit să deschidă scorul în minutul 59 prin Vrăjitoarea. Fostul atacant al Universităţii Craiova a fost lansat bine în jumătatea de teren a sucevenilor şi scăpat singur cu Roheţki l-a învins pe acesta cu un şut în colţul din stânga al porţii. Până la deschiderea scorului, oaspeţii nu au mai avut nicio ocazie clară de gol. Cetatea a pus în pericol poarta adversă în minutul 29, la şutul din unghi, expediat de Mircea Negru. În ultimul minut al primei reprize, Dorel Bernard a deviat balonul puţin pe lângă poarta lui Oghinciuc, după o lovitură liberă executată de Adrian Dumitru.

Ovidiu Murariu i-a surprins pe cei 1000 de spectatori prezenţi la meci prin echipa pe care a aliniat-o. Printre titulari nu s-a regăsit Marius Romaniuc, fostul ceferist fiind printre cei mai buni oameni ai “galben-albaştrilor” în acest retur!
Bucuria celor de la Buftea a fost de scurtă durată pentru că în minutul 67, centralul vasluian Ciprian Amarandei a dictat lovitură de la 11 metri, care a fost transformată cu siguranţă de Ionel Celpan. Golul egalizator a adus mai multă încredere sucevenilor care în finalul meciului au asediat careul oaspeţilor însă fără niciun rezultat. Jucătorii lui Ţermure s-au baricadat în defensivă şi au respins toate mingile. Mai mult, gruparea condusă de Ana Maria Prodan, care nu a venit la Suceava, a fost cât pe ce să plece cu toate punctele de pe Areni. În primul minut al prelungirilor, în urma unui contra-atac fulger, Păun s-a trezit singur cu Roheţki însă a şutat peste poarta Cetăţii.

Scor final 1-1 şi Cetatea ajunge din nou la un îngrijorător -12 în clasamentul adevărului. În etapa următoare, trupa lui Murariu va întâlni în deplasare pe CSM Ploieşti, partida fiind programată vineri, 17 aprilie.


Intră acum și în grupul de