Adomnicăi are şanse mari să joace cu Bern Muri, un meci care va fi arbitrat de o brigadă din Cehia!


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă a primit cartonaş roşu în minutul 53 al meciului retur cu Unionhandballklub Krems, Cristian Adomnicăi are şanse foarte mari de a fi pe teren la meciul din semifinale cu BSV Bern Muri. “În proporţie de 90% Adomnicăi va avea drept de joc şi când spun asta mă bazez pe raportul de arbitraj în care s-a precizat că el a făcut joc periculos. În plus Adomnicăi este la prima sancţiune de acest gen în Cupa Challenge şi el ar putea primi doar un avertisment”, a explicat Petru Ghervan.

În altă ordine de idei, meciul tur dintre CSU Suceava şi Bern Muri, va fi oficiat de o brigadă de arbitri cehi, alcătuită din Jiri Opava şi Pavel Vanek, observatorul delegat de EHF pentru acest joc fiind georgianul Tamaz Tevzadze.

Într-un meci contând pentru a doua etapă a play-off-ului din campionatul elveţian, BSV Bern Muri a pierdut pe teren propriu, 34-39 în faţa liderului la zi, Amicitia Zurich. Adversarii sucevenilor din semifinalele Challenge Cup au făcut un joc destul de clab mai ales în faza de apărare. La pauză oaspeţii au condus cu 19-16. Cel mai bun marcator de la Bern Muri a fost sârbul Cvetkovic.

BSV Bern Muri: Ebinger/Heiniger; Cvetkovic (12/2), Schwander (7/2), Vonlanthen (1), Steiger (2), Baumgartner (1), von Allmen, Staudenmann (2), Odermatt (1), Striffeler, Milosevic (7), Räz.


Intră acum și în grupul de