Încă o încercare de aduce puncte de afară (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

CSM Ploieşti – Cetatea Suceava, vineri, ora 11, stadion “Astra”-Ploieşti

În Vinerea Mare, fotbaliştii de la Cetatea încearcă să încheie o serie incredibilă de meciuri din deplasare în care nu a reuşit să câştige niciun punct. Echipa locală va întâlni vineri pe a treia clasată în serie, CSM Ploieşti, o grupare un obiectiv clar: promovarea. Cu un membru nou în stafful tehnic, în persoana lui Ion Moldovan, prahovenii sunt favoriţii cerţi ai confruntării însă speranţele “galben-albaştrilor” de a obţine un rezultat pozitiv există.

Pentru jocul de vineri, Cetatea nu se poate baza pe 7 jucători importanţi: Homneac şi Feraru, suspendaţi, Colban, Streinu, Dumitru şi Negru accidentaţi şi Bolohan, care este în urmă cu pregătirea.

Înainte de a pleca spre Ploieşti, Ionel Celpan a spus că echipa locală de fotbal va lupta să obţină măcar un punct în acest joc. “Ne-am făcut speranţe de atâtea ori înaintea jocurilor din deplasare. Mergem la Ploieşti să luăm măcar un punct şi să spargem şi noi gheaţa în meciurile din deplasare. Vom întâlni o echipă bună dar să nu uităm că în tur puteam să-i învingem”, a declarat Celpan. Mijlocaşul Cetăţii şi-a exprimat şi convingerea că echipa suceveană va avea un arbitraj echidistant la Ploieşti, bazându-se pe ce s-a întâmplat în ultimele zile în arbitrajul din ţara noastră.

În meciul din tur, Cetatea a remizat cu CSM Ploieşti, partida de atunci fiind presărată cu incidente spre final, când fostul antrenor al sucevenilor, Marian Pană, a intrat pe teren pentru a cere socoteală arbitrilor.

Rămasă fără preşedintele Gheorghe Constantin, arestat pentru luare de mită, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegate “fluieraşi” din Vest pentru acest joc. Astfel, partida CSM Ploieşti şi Cetatea Suceava va fi condusă la centru de Ludovic Uihelyi din Lugoj, ajutat la cele două margini de Marius Nicoară (Băile Herculane) şi Silviu Cătălin Haramuz (Reşiţa). Observatorul FRF la acest meci va fi Viorel Leşeanu din Giurgiu. De remarcat că niciodată de la înfiinţarea clubului, Cetatea nu a mai fost arbitrată de Uihelyi.


Intră acum și în grupul de