Cetatea înfruntă o candidată la promovare (Fotbal, Liga a II-a)

Cetatea Suceava – Delta Tulcea, sâmbătă, ora 11, Stadion „Areni”

Accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Ioan Radu înaintea meciului de azi cu Delta Tulcea. Colban şi Streinu sunt ieşiţi din cărţi pentru acest joc, în vreme ce Homneac, Bolohan, Dumitru, Celpan, Golofca şi Breniuc nu se antrenează la capacitatea maximă. Dintre toţi, cea mai gravă situaţie pare a o avea Colban. „Campionatul s-a încheiat pentru Colban, care a suferit mai multe recidive la o ruptură musculară, iar din această cauză a fost mai mult accidentat în ultima vreme. Chiar dacă Vespazian Colban a ajuns la o anumită vârstă, nu cred că această accidentare îi poate pune capăt carierei”, a declarat Ioan Radu.

În afara unui succes în confruntarea cu Delta Tulcea, Ioan Radu nu a ascuns că îţi doreşte şi o înfrângere a Ştiinţei la Buftea, în etapa de azi. „După situaţia din clasament a celor două formaţii, cel mai probabil rezultat ar trebui să fie victoria gazdelor. În fotbal, însă, nu poţi să prevezi totul şi de aceea trebuie să iei în calcul că se poate întâmpla orice. De aceea este primordial să ne impunem noi în confruntarea cu Delta”, a declarat tehnicianul Cetăţii.

Ioan Radu a lăsat de înţeles că nu este încântat din cale afară de delegarea lui Teodor Crăciunescu la partida cu Delta Tulcea. „Fiecare echipă care se respectă vrea să beneficieze în deplasare de un arbitraj bun. Astfel, la Botoşani, tulcenii au fost arbitraţi de Alexandru Tudor, iar acum, la Suceava, au parte de Teo Crăciunescu. Oricum, nu se pune problema corectitudinii la Crăciunescu. A ajuns şi el la o anumită maturitate profesională după ce a condus în Liga I jocuri mult mai dificile decât Cetatea – Delta Tulcea”, a declarat antrenorul Cetăţii.

În altă ordine de idei, se pare că noaptea de joi spre vineri a fost un sfetnic bun pentru fundaşul central al Cetăţii Claudiu Sevaciuc. După ce joi şi-a strâns echipamentul şi a părăsit vestiarul echipei, nemulţumit fiind din cauza unor probleme de ordin financiar, Sevaciuc a revenit ieri la sentimente mai bune. Jucătorul a anunţat că doreşte să revină în lot, iar ieri dimineaţă a participat la şedinţa de pregătire susţinută de gruparea suceveană.

loading...