Sportivi din Dumbrăveni, la Campionatul Balcanic de Taekwondo WT


Intră acum și în grupul de

În acest weekend, a avut loc în stațiunea Samokov din Bulgaria Campionatul Balcanic de Taekwondo WT, la proba de Kyorugi (Luptă – Proba olimpică). La această importantă manifestare sportivă au participat peste  700 de sportivi selecționați la loturile naționale  din 12 țări balcanice, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Croația, Moldova, România, Serbia și Turcia. Botoșaniul a fost reprezentat la lotul național prin 7, Dumbrăveniul (Suceava) prin 5 sportivi și 3 tehnicieni, legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani.

Medaliații de la acest puternic turneu internațional sunt următorii:

LOCUL 1 : Diana MATEI.

LOCUL 2 : Andreea CORDUNEANU și Sara CHIRIEAC.

LOCUL 3 : Andreea IGNAT.

LOCUL 5 : Ana SĂNĂUȚANU, Mario TOFAN, Sabina BURSUC, Alexandra AGACHE, Gabriel AGHIȚOAIE, Mario COJOCARIU, Alexandru FUSA și Cristian SENCIUC.

          „ Doresc să mulțumesc în mod special sportivilor pentru seriozitatea în pregătire, pentru atitudinea și dorința de a reprezenta cu mândrie România, dar și părinților ce îi susțin atât moral, dar mai ales financiar, ei fiind principalii sponsori ai campionilor noștri. De asemenea, doresc să mulțumesc conducerii Clubului Sportiv Botoșani pentru încrederea și sprijinul ce ni-l acordă. Sperăm ca în acest sezon competițional de toamnă să obținem rezultate cât mai frumoase pentru a aduce o imagine deosebită județelor Botoșani și Suceava pe harta sportului românesc. Ne bucurăm că reușim să ridicăm sportivi la un nivel atât de mare într-un timp foarte scurt și că reușim să facem cinste comunităților pe care le reprezentăm.” a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.


Intră acum și în grupul de