“Studenţii” merg la Reşiţa încrezători în şansa lor (Handbal, Cupa Challenge)


Intră acum și în grupul de

Finala Challenge Cup dintre UCM Reşiţa şi CS Universitatea Suceava se apropie, iar „studenţii” au intrat în linie dreaptă pentru dubla manşă cu gruparea antrenată de Aihan Omer.

Petru Ghervan consideră că disputarea acestei finale reprezintă apogeul carierei sale de antrenor în vreme ce, pentru sportul sucevean este un eveniment unic. „Suntem conştienţi de şansa pe care am avut-o şi spre bucuria noastră am fructificat-o, ajungând până aici. Cu siguranţă cele două jocuri din finală vor fi cu totul diferite de cele din campionat pentru că la mijloc se află un trofeu, pe care ambele echipe vor să-l câştige. Faptul că se înfruntă principalul şi secundul naţionalei sau că e o finală românească sunt date care vor rămâne în statisticile acestei competiţii, însă atât. Aceste aspecte nu ne vor ajuta cu nimic în teren. E clar că plecăm cu şansa a doua dar va trebui să ne luptăm de la egal la egal”, a declarat Petru Ghervan.

Directorul tehnic al sucevenilor spune că singura şansă a echipei sale este să prindă o zi bună iar adversarii lor una mai slabă. De asemenea, „studenţii” au fost deja avertizaţi de pericolele din tabăra UCM-ului, Rohozneanu, Irimescu, Damjanovic, Pârâianu sau Butulja fiind consideraţi jucătorii cei mai buni din lotul lui Omer.
Partida tur dintre UCM Reşiţa şi CS Universitatea Suceava va avea loc duminică, 24 mai, de la ora 18, iar returul se va disputa sâmbătă, 30 mai, de la ora 17, la Suceava.


Intră acum și în grupul de