Cei mai mici fotbalişti de la Sporting Suceava s-au descurcat admirabil în faţa celor de la Steaua Bucureşti


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute cei mai mici fotbalişti de la Sporting Suceava (grupa 2000) au participat la un miniturneu organizat de clubul Steaua Bucureşti. Deşi o parte dintre sportivi suceveni au fost un pic intimidaţi de complexul „Ghencea”, până la urmă ei s-au descurcat admirabil pe teren. Sporting Suceava a remizat, scor 9 – 9 cu Steaua 1 şi 6 – 6 cu FCM Braşov şi a învins cu 5 – 4 echipa Steaua II.

Spre satisfacţia copiilor, a antrenorului Cornel Dîrman şi a părinţilor, micilor fotbalişti suceveni li s-a permis prin intermediul profesorului Ludovic Sătmăreanu să viziteze complexul „Ghencea”, vestiarele, terenurile şi celelalte facilităţi.

„A fost o experienţă deosebită pentru copii acest turneu şi cred că-şi vor aduce aminte multă vreme de el. Sunt mulţumit de modul cum s-au comportat pe teren elevii mei şi am fost flatat de laudele pe care echipa noastră le-a primit din partea gazdelor. A fost o ocazie foarte bună, atât pentru mine, cît şi pentru copii de a vedea o organizare deosebită a unui club de renume, de a urmări modul în care se comportă şi se pregătesc viitorii jucători ai Stelei. Trebuie să spun că nu mi-a fost deloc ruşine cu elevii mei care s-au descurcat admirabil pe teren şi s-au comportat pe măsură şi în afara lui”, a declarat antrenorul grupei 2000 a clubului Sporting Suceava, Cornel Dîrman.

Din echipa suceveană care a realizat frumoasa performanţă de a nu pierde la turneul organizat de clubul Steaua Bucureşti au făcut parte jucătorii: Sebastian Bâlbă, Cosmin Florea, Daniel Prichici, Cosmin Tucaliuc, Robert Şutu, Andrei Şfefănoi, Cosmin Nan, Cosmin Coca, Marian Timofte, Alexandru Longhern, Florin Colţuneac, Iulian Ciuclă, Ciprian Tuchiliuş, Şerban Huţu şi Edi Vărzaru.


Intră acum și în grupul de