Ion Lungu se disculpă de plecarea lui Roheţki şi Onciu (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

În urma articolului apărut în ediţia de miercuri a ziarului nostru, intitulat „Primarul Ion Lungu a cerut cu insistenţă ca Roheţki şi Onciu să fie vânduţi”, în care s-au prezentat speculaţiile legate de implicarea edilului Sucevei în recentul transfer al celor doi jucători la Ceahlăul, şeful municipalităţii a dorit să lămurească aspectele legate de plecarea fotbaliştilor la Piatra Neamţ.

Ion Lungu a spus că nu a discutat în niciun moment cu Gheorghe Ştefan despre mutarea lui Roheţki şi Onciu la Ceahlăul. „Eu nu am avut nicio implicare în transferul celor doi jucători la Piatra Neamţ. În ultima perioadă nici nu am mai discutat cu domnul Ştefan. Dacă în trecut m-am implicat la echipa de fotbal, din momentul venirii lui Ciprian Anton la conducerea clubului am stabilit ca el să fie singurul care va lua decizii şi va avea 100% autoritate şi responsabilitate pentru ceea se petrece la Cetatea. Primăria şi Consiliul Local Suceava doar finanţează echipa de fotbal prin fonduri nerambursabile, pe baza Legii sportului. Până în prezent, în acest an, s-au virat 10 miliarde de lei vechi către Asociaţia Sportivă Fotbal Club Cetatea Suceava”, a declarat Ion Lungu.

Mai mult decât atât, primarul Sucevei a ţinut să-şi manifeste regretul că Roheţki şi Onciu. „Pot spune că îmi pare rău că aceşti jucători au plecat de la Suceava pentru că era doi jucători de bază ai echipei noastre. Nu trebuie uitat însă că Roheţki şi Onciu au pus suflet la Cetatea şi decizia lor de a se transfera la Ceahlăul trebuia respectată. Le mulţumesc pentru ce au făcut la echipa de fotbal şi le urez succes în continuare”, a adăugat şeful municipalităţii.


Intră acum și în grupul de