Acasă Sport Douăzeci de medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava la Campionatele Naţionale...

Douăzeci de medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava la Campionatele Naţionale de Rachetomodele clasice şi machete


Intră acum și în grupul de

Campionatul Naţional de Rachetomodele clasice şi machete care s-a disputat recent la Sălişte (Sibiu) a adus din nou în prim plan valoarea clubului CSTA Suceava. Cei 14 sportivi de la clubul sucevean s-au descurcat perfect între cei 47 de participanţi de la cele 7 cluburi care s-au aliniat la startul competiţiei obţinând 20 de medalii, 11 la individual şi nouî în competiţia pe echipe.

Delegaţia suceveană condusă de antrenorii Ioan Botuşan şi Ioan Catargiu a luat startul la toate clasele din competiţia de rachetomodele clasice atât la juniori cât şi la seniori şi a punctat de fiecare dată.



Aşa cum am menţionat anterior, sportivii de la CSTA Suceava au urcat pe podiumul de premiere şi la juniori şi la seniori, atât la individual cât şi pe echipe.

La individual, s-au obţinut trei medalii de aur, două la seniori şi una la juniori, prin Ioan Catargiu la clasa S9A şi Dorin Torodoc la clasa S6A, la juniori Mădălin Paicu fiind campion la clasa S3A.

Medalie de argint la Naţionalele de Rachetomodele au obţinut Sorin Dranca la seniori la clasa S4A şi juniorii Andrei Pătrăuceanu la clasa S3A, Albu Andrei la clasele S8D şi S9A şi Mădălin Paicu la clasa S6A.

Pe poziţia a treia a podiumului de premiere au urcat la juniori Andrei Pătrăuceanu la clasa S9A, Ştefan Atănăsoaie la clasa S6A şi Albu Andrei la clasa S4A.

În competiţia pe echipe, CSTA Suceava cei de la CSTA Suceava s-au impus la juniori la clasele S3A şi S6A, au ocupat locul II la clasele S1A, S4A la seniori şi S4A la juniori şi au obţinut medalia de bronz la seniori la clasele S6A, S9A şi S3A, la juniori urcând pe treapta a III-a a podimului de premiere la clasa S9A.

Campionatul Naţional de Rachetomodele clasice şi machete s-a constituit şi într-o criteriu de selecţie pentru Campionatul European din luna august ce va avea loc în Serbia. CSTA Suceava va avea şi ea reprezentanţi la acest nivel, Ioan Catargiu şi Dorin Torodoc, la seniori şi Mădălin Paicu la juniori, rezervă fiind Andrei Albu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version