Acasă Sport FC Cetatea Suceava încă nu “supără” pe nimeni în amicale (Fotbal)

FC Cetatea Suceava încă nu “supără” pe nimeni în amicale (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

FC Cetatea Suceava a continuat seria meciurilor fără victorie în amicalele din această vară. Disputată pe Stadionul „Nada Florilor” din Fălticeni, partida cu FC Panciu a fost una echilibrată, ambele echipe jucând modest. Cei de la FC Panciu au deschis scorul în minutul 35 prin atacantul Costin după o centrare venită de pe partea dreaptă, sucevenii egalând prin Sumanariu în minutul 60, atacantul sucevean intrat la pauză profitând de o nesincronizare a defensivei vrancene.

După gol sucevenii se aruncă în atac, însă cei care înscriu din nou sunt tot oaspeţii, aceştia scăpând pe contraatac, Dobrescu executându-l pe Gavriloaia.



Pe tot parcursul partidei antrenorul Ioan Radu a încercat să-şi motiveze jucătorii, el fiind foarte nemulţumit de jocul acestora. Este o nouă înfrângere în paridele de pregătire, dar se poate observa o ascensiune de formă pentru tinerii suceveni. În mod clar este nevoie de o clarificare a relaţiilor de joc şi a unei cristalizări a lotului care vor aduce implicit şi victoriile.

La meci a asistat şi fostul preşedinte al Cetăţii, Moldovan întreţinându-se pe toată durata partidei cu Ionică Serea.

Cetatea (repriza I): Zaharia – Ailenii, Ionesi, Feraru, Tomescu – Homneac, Hapiuc, Apetri, M. Negru – Dicher, Jalbă

Cetatea (repriza a II-a): Gavriloaia – Ailenii (Golofca), Breiniuc (Ţugui), Bernard, Feraru – Avrămia, Hapiuc, Stănescu, Andrieş – Şumanariu, Dumitru


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version