Şoldănescu: „În mod sigur nicăieri nu e ca acasă” (Handbal masculin)


Intră acum și în grupul de

Cel mai valoros jucător care va îmbrăca din acest sezon tricoul Universităţii Suceava este fără îndoială Bogdan Şoldănescu. Revenit acasă după un periplu fructuos la HCM Constanţa, patru titluri de campion naţional, Budy cum îi spun prietenii, va pune umărul la o nouă încercare a handbalului sucevean de a-şi face un nume în Europa.

„În mod sigur nicăieri nu e ca acasă. Mă bucur că am revenit în mijlocul colegilor mei cu care am crescut şi sunt convins că şi în acest sezon CS Universitatea Suceava va avea un cuvânt de spus în Liga Naţională. Cunosc stilul de antrenament a profesorului Petru Ghervan şi a lui Leonard Bibirig şi mă voi adapta uşor în mod cert.

Handbalul care se joacă acum este bazat în mare măsură pe dueluri fizice destul de aspre, pe o dinamică bună şi pe o circulaţie în viteză a mingii. Ştiu că toate echipele din Liga Naţională se temeau de meciurile din deplasare cu CS Universitatea Suceava şi cred că vor avea motive să o facă şi de-acum înainte.

Îmi pare rău că sezonul precedent CS Universitatea nu a câştigat Challenge Cup, dar sper să realizăm acest lucru în acest an competiţional”, a afirmat Bogdan Şoldănescu, cel mai valoros transfer al formaţiei de handbal masculin CS Universitatea Suceava.


Intră acum și în grupul de